Salvati un suflet!


Cum ar fi sa afli ca, copilasul tau in varsta de numai 6 luni este foarte bolnav si numai o operatie in SUA, pe care tu nu ti-o poti permite l-ar putea salva?

Micutul sufera de atrezie biliara si are nevoie de un transplant de ficat.

Un adevarat cosmar pentru niste parinti, dar mai presus de toate pentru acel sufletel nevinovat ce are dreptul la o viata, si care in loc sa stea in bratele mamei isi petrece primele luni din viata prin spitale…

Parintii au nevoie de 87.000 de euro pentru interventia de transplant de la centrul medical din Bruxelles. Ajuta-i pe acesti tineri parinti sa lupte pentru viata copilului lor!

Va las sa cititi mai jos scrisoarea adresata de parintii copilasului tuturor celor care ar putea sa ajute catusi de putin:

In data de 21 mai 2009 s-a nascut Alexandru, fiul nostru, moment de mare bucurie si emotie pentru noi
toti. A avut la nastere 3.150 kg si 49 cm fara nici un fel de simptome. Dupa icter a ramas cu galben la ochi, am intrebat doctorul si ne-a zis ca o sa treaca. Asta era la 2 luni. La 3 luni am constatat ca nu ne trece galbenul de la ochi si am inceput sa ne facem griji .

La testul de bilirubinie am aflat ca bilirubina totala este 10,3 iar directa 7,03 si indirecta 3.27 in conditiile in care cea totala ar trebui sa fie maxim 1,2.

A doua zi pe data de 9 septembrie 2009 am fost programati la un gastro-enterolog( Dr. Tano) de la Spitalul Joe DiMaggio, care dupa un consult scurt si revizuirea analizelor ne-a internat de urgenta in aceasi zi la acelasi spital datorita nivelului foarte ridicat al enzimelor (alk phos 1029 ) precum si timpul de coagulare foarte ridicat (PT -75 si PTT- 55)

Diagnosticul a fost imprecis se oscila intre colestaza neonatala cauzata de virusul CMV sau o malformatie congenitala (atrezie de cai biliare, procentual 50% una sau alta).
Dupa 2 saptamani am facut biopsie la ficat si au fost trimise felii la Dr. Dale C. Snover patolog la Fairview Southdale Hospital Edina, Minnesota recunoscut patolog. De la el rezultatele au venit tot neconcludente.

Un alt set
de teste de biopsie a fost trimis Dr-lui Lesley Smith patolog la Jackson Memorial Hospital Miami.

In data de 30 septembrie 2009, (dupa 3 saptamani la un spital fara un diagnostic précis), am fost transferati la Jackson Memorial Hospital unde, dupa o saptamana de presupuneri, discutii, teste si experimente am fost convinsi de doctori sa facem operatie numita Cholangiograma prin care, ziceau doctorii ca, am avea sansa unei reconstructii a cailor biliare si portale.

Dupa o asteptare de 5 ore in care ne agatam cu disperare de ultima noastra speranta ca am putea evita transplantul. dr. Neville ne-a comunicat ca Alexandru nu are format canalul biliar comun ceea ce face imposibila drenarea corespunzatoare a ficatului, ficatul avind un drenaj anormal prin canalele limfatice.

In data de 12 octombrie 2009 am fost lasati acasa urmand sa fim pusi pe lista de transplant lucru care s-a si intamplat. Costurile unei operatii in SUA sunt foarte ridicate putand ajunge pana la suma de 500.000 usd asigurarea medicala acoperind o parte din costuri.

Intre timp am aflat despre posibilitatea realizarii transplantului de la donator in viata am citit despre cazurile recente din Romania, Sebastian si Ioana recent operata. Aceasta optiune este exclusa in Florida nemaifiind realizat un transplant de la donator in viata de 10 ani.

In perioada in care am stat in spital fara diagnostic precis am trimis e-mail-uri Dr-lor. Irinel Popescu, Lazar si Sokal din Bruxelles de la Saint Luc si peste tot unde am stiut, cu toate analizele sa aflam diagnosticul. In urma corespondentei avute cu centrul medical din Belgia, am fost acceptati pentru o evaluare si un posibil transplant, dar cu plata in prealabil a sumei de 87.000 euro. Aceasta suma reprezinta interventiile chirurgicale donator si receptor, cele 3 luni de stricta observatie dupa interventie dar nu include costurile de sedere la un centru
de cazari in incinta spitalului.

Tinand cont ca suma din Belgia este mult mai mica si avem mai mult sprijin acolo incercam sa facem tot posibilul pentru a-l opera pe Alexandru in Bruxelles.

Cu stima Codruta si Adrian Sangeorzan„

http://newsiasi.ro/eveniment/Stirea-zil … iasca.html
http://www.acasatv.ro/emisiuni/daca-nu- … comentarii
http://alexlivertransplant.weebly.com/
http://bisericasfantatreime.blogspot.co … andru.html

CONTURILE PENTRU DONATII IN ROMANIA:
Titular Cont: Sangeorzan Codruta, Banca BCR, Sucursala Nasaud
RO39RNCB0040015712980003 – EUR
RO82RNCB0040015712980005 – RON
RO55RNCB0040015712980006 – USD

BABY ALEX US BANK ACCOUNT :
ACCOUNT #: 8980 3451 9850 bank of america
HALLANDALE FL zipcode 33009
NAME: Alexandru Sangeorzan

O alta posibilitate ar fi sa ajungeti in Piata Constitutiei (Casa Poporului)Duminica, 6 decembrie(Sf. Nicolae),ORA 15:00 .
SI TU POTI SA-L AJUTI PE ACEST COPIL!


Mai multe puteti citi si aici
:SUZUKI-CLUB

Casa Poporului se pare ca este inchisa, deci intalnirea este la Academia Militara(Panduri)

Reclame

3 gânduri despre “Salvati un suflet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s