Muntii plutitori ai Pandorei inspirati din realitate…

Se pare ca Avatar, unul dintre cele mai vizionate  filme la ora actuala inca mai  face furori in randul celor care l-au vazut.

Nu de mult auzisem de ceva cazuri de sinucidere, avand ca motiv intrarea in depresie dupa vizionarea filmului.Sincer mi s-a parut o tampenie, o chestie emo…dar se pare ca lucrurile nu se opresc aici.

Un varf muntos din Zhangjiajie (China) şi-a schimbat oficial numele din „Southern Sky Column” în „Avatar Hallelujah Mountain”.Autorităţile chineze locale spera sa beneficieze astfel de pe urma succesului blockbuster-ului „Avatar”.

Se pare ca pozele unui renumit fotograf de la Hollywood cu muntele numit Southern Sky Column au fost punctul de plecare in crearea  muntilor plutitori de pe Pandora.

„Multe dintre pozele pe care le-a făcut atunci au devenit prototipuri pentru multe dintre elementele din filmul «Avatar», inclusiv pentru Munţii Hallelujah”, se arată pe site-ul guvernului local din Zhangjiajie (www.zjj.gov.cn).

„Pandora este departe, dar Zhangjiajie este aproape”, mai spune municipalitatea pe site-ul său. „Bine aţi venit la Zhangjiajie pentru a vedea Munţii Hallelujah din «Avatar» şi pentru a descoperi adevărata lume a Pandorei”, este un alt mesaj de întâmpinare.

Au gasit si ei o modalitate de a face un ban cinstit :D, de ce sa nu profite si ei putin daca tot se poate…

Sursa
Imagine 1
Iamgine 2
Imagine 3
Anunțuri

6 gânduri despre “Muntii plutitori ai Pandorei inspirati din realitate…

  1. Acu n-o fi primul caz în care o peliculă a făcut cunoscut un loc mirific. Spre exemplu după Plaja a lui Leo di Caprio în Korfu este obiectiv turistic plaja unde s-au făcut filmările. Bine, nu cred că grecii i-au schimbat numele…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s