O raza de soare in orasul gri :)

Ador diminetile cu rasarit de soare : ).Spre exemplu azi a fost o zi diferita, nu mai eram plina de nervi ca iar trebuie sa merg la scarbici, ceva m-a binedispus :).Poate simplul fapt ca am inteles ca iarna asta in sfarsit e pe duca si chiar sunt sanse sa vina primavara.Soarele stralucea asa frumos si se reflecta in geamurile cladirilor, blocurile gri si urate ale Bucurestiului pareau inviorate de razele soarelui.Aveau un alt aspect parca se bucurau si ele de putina caldura ce o oferea o raza de soare.Mie imi ridica moralul imediat asa ceva.Mai ales ca Bucurestiul daca-l privesti in detaliu are un aspect atat de sumbru.Rutina zilnica, cea a drumului casa scarbici, scarbici – casa, face inevitabila analiza atenta a fiecarei cladiri ce se afla in drumul nostru.Cladiri care n-au mai fost renovate de ani buni, care se afla intr-o stare jalnica si care sunt pline de plante agatatoare, mai ceva ca in filmele de groaza.

Azi orasul era putin mai vesel, soarele ii dadea culoare !

Reclame

14 gânduri despre “O raza de soare in orasul gri :)

  1. Imi place cum ii spui la servici 🙂 Nu am mai fost demult prin Bucuresti … dar aici la Galati parca a inviat orasul. Abia astept sa dau o raita cu asta micu pe la faleza sa admir groapa si Dunarea 🙂 O zi plina de soare iti doresc si munca usoara la scarbici!

  2. O dimineata frumoasa te poate face sa ai o zi buna, in care sa fii bine dispus si totul sa-ti mearga ok. Daca mai adaugi si o cafea buna, totul e atat de aproape de perfectiune 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s