Dor de duca…

Mi s-a luat la modul cel mai serios de iarna asta care nu se mai termina.Tot ce aud in ultima vreme e cod galben in sus, cod galben in jos.

E frig, am racit…imi curce nasul si ma uit ca un copil mic la pozele Jeaninei din Tenerife.Acolo e cald, e vreme frumoasa si aici un ger de crapa pana si pietrele.In puii mei, suntem in martie, macar putin soare putem avea si noi sa ne mai incalzim putin.

Dar nu, iarna se incapataneaza sa ramana si eu vreau sa plec…sa plec departe de locurile astea inzapezite.

Stiu, am probleme existentiale dar asa am un dor de duca de nu pot sa va spun… 😦

Ma intreb, uitandu-ma pe geam si vazand cum ninge intr-o veselie daca cel putin in aprilie o sa vina primavara, daca se va mai incalzi macar putin .Nu mai vreau sa pun zece mii de haine pe mine, as vrea sa ma imbrac si eu mai lejer, sa pot sa iau toate hainele de iarna din sifonier si sa le las doar pe cele subtiri.Asta imi place cel mai mult 😀 …cand eliberez sifonierul de toate hainele groase, parca ma simt mai usoara,  ca si cum as face o schimbare, nu una radicala ci una care sa te faca sa te simti altfel.

Oricum, slabe sanse sa fie o schibare a vremii in bine prea curand…

Anunțuri

12 gânduri despre “Dor de duca…

  1. Cât de bine te înţeleg. Aceeaşi problemă o am şi eu. Nu mai pot, nu mai suport. Vreau să se încălzească, să văd soarele dimineaţa când mă trezesc…

  2. Îmi pare rău să aud că ai astfel de probleme. Mi-ar plăcea ca şi-n ro să fie cald, nu cât î Tenerife, dar măcar pe jumate. Ce, ar fi rele 14 grade? Oricum, cred că-ntr-o săptămână, poate două va veni vremea frumoasă şi-n ţară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s